2020(e)ko apirilaren 8(a), asteazkena

BIZKOTXOA

Egun on!!!!

Asteazkena ostiral zaporearekin!!
Miércoles con sabor a viernes!!! 

Hau poza zuen argazkiak jasotzerakoan!!!Ze langile zareten!!
Qué alegría al recibir vuestras fotos!!! Qué trabajadores sois!!

 






Aste hau oso motxa da, ze iruditzen zaizue goxogoxo bukatzen badugu?
Este semana es muy corta, qué os parece si la terminamos dulcemente??
Horretarako bizkotxoren errezeta utziko dizuet, familiakide guztien artean egiteko.
Para eso os dejo la receta de un bizcocho que podéis hacer entre toda la familia.

Neurriak yogur bote batenak izango dira
Las medidas serán las de un bote de yogur
Yogur 1 / 1 yogur
4 arrautza / 4 huevos
3 irin bote / 3 botes de harina
2 azukre bote / 2 botes de azúcar
½ olio botea / ½  bote de aceite
Lebadura sobre 1 / 1 sobre de levadura

Osagai guztiak irabiatuko ditugu eta mezkla bizkotxoak egiteko molde batean sartuko dugu. Jarraian labean sartu 150º-tan 40 minutuz, prestatzeko denbora labearen indarraren araberakoa izango da (batzuetan apur bat gehiago) labea piztuta egongo da goitik eta behetik berotzeko.
Denbora hau pasa ondoren labana batekin edo orratz batekin egiaztatuko dugu prest dagoen edo ez, labana lehorra ateratzen bada, jateko prest egongo da.
  

Batir todos los ingredientes y poner la mezcla en un molde para bizcochos. A continuación lo meteremos en el horno a 150º durante 40 minutos, tiempo que dependerá de la potencia del horno (a veces un poco más) encender el horno para que caliente por arriba y por abajo.
Pasado este tiempo comprobaremos con un cuchillo o una aguja si está hecho, si sale seco estará listo para comer.

On egin!!
Qué aproveche!!




Orain atseden egun batzuk ditugu, baina asteartean berriro elkar ikusiko dugu. Gozatu bizkotxoa!!
Ahora tenemos varios días de descanso por delante, pero el martes nos volveremos a ver. Disfrutad del bizcocho!!

Besarkada erraldoi bat!!